Hakkımızda

Mebrum Gıda Dış Tic. A.Ş.

1980 yılında Medine’de  başlayan doğal ve özgün gıda ürünlerinin tüketici ile buluşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarına başlamıştır. 2014 yılından itibaren Mebrum Gıda Dış Tic. A.Ş. firması adı altında İstanbul’da faaliyetlerine devam etmektedir. 80’li yıllarda Suudi Arabistan’ın  Medine şehrinde Türkiye’den gıda ithalatıyla başlayan ticari ilişkiler yıllar içinde Doğu Asya ve Afrika ülkeleriyle devam etmekte. Geniş alanı olan gıda sektöründe yurt dışından ithalat ve yurt içinden ihracat faaliyetlerine ve siz değerli müşterilerimize doğal sağlıklı ürünlerle hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Mebrum Gıda, doğal gıda ürünlerinde sağlık açısından çok değerli muhteviyatları olan HURMA, SUSAM ve KAHVE de ihtisas sahibidir. Her iki üründe de bahçesinden, tarlasından sofralarınıza tüketiciye kadar olan süreci titizlikle takip etmektedir.

Vizyonumuz

Gıdanın insan hayatı üzerindeki önemi tartışılmaz, bunun içinde sağlıklı gıda artan insan ve canlı  neticesi çok önem arz etmektedir. 40 yıla yakın tecrübelerimizi siz değerli müşterilerimize aktarmaktayız. Maliyet düşürmek fazla ürün elde etmek amacıyla katkılı ve sağlıksız gıdalar insan hayatına zamanla sorunlara sebep olmakta zamanla katılım süreciyle bu bozukluklar gelecek nesillere aktarılmakta bozulma artarak devam etmektedir. Alternatif olarak bizde doğal ve kaliteli ürünlerin gelişmesi bilinirliğinin artması ve temini ve tüketiciye sağlıklı ürün sunmak tecrübe ve birikimlerimizi sizlere aktarmak en büyük vizyonumuzdur.

Misyonumuz

Tüm ürünlerimizi en sağlıklı şekilde temin etmek, ulaşımını sağlamak, sağlıklı bir şekilde doğru ve özenle sunabilmek ve değerli tüketicilerin sağlıklarına katkıda bulunabilmek en önemli misyonumuzdur.

MEBRUM GIDA TEDARİK ZİNCİRİ
Her Aşamasında Takipteyiz
Bahçesinden - Tarlasından
Her Aşamasında Takip
Sofraya Kadar
HURMA, SUSAM, KAHVE
Mebrum Gıda Hurma, Susam ve Kahve ürünlerinde ihtisas sahibidir.
Hurma
Doyurucu özelliği dışında Karbonhidratlar gurubundan olan hurma  içerdiği amino asit çeşitliliği ve Potasyum,fosfos,magnezyum,kalsium,sodyum,demir,çinko, selenyum gibi 16 farklı minerali barındırır.

Vitamin ve elementlerle sağlık açısından da çok önemi bir besin olan hurma, önemli bir antioksidan görevi görür.

Ayrıca zengin bir A, C, B1, B2, B6  vitamini kaynağıdır.  İyi derecede flor içerir, Hurma, bağışıklık sistemini güçlendiren antioksidan ve diyet lifleri açısından zengin şifa kaynağıdır.

Susam
Çok değerli bir ürün olan susam, omega-6 yağ asitleri, flavonoid fenolik antioksidanlar, vitamin, lif folik asit zengini ve potansiyel anti kanser özellikleriyle sağlık için önemli bir besin kaynağıdır.Kolestrol diabet artrit e karşı destekleyici özellikleri bilinmektedir.

Anksiyete durumunu önler: Susam anksiyetenin (endişe ve kaygı) azaltmasıyla bilinen temel vitaminler ve niasin açısından oldukça zengin bir kaynaktır. Susamın 100 gramında günlük niasin ihtiyacının yaklaşık % 28’ini barındırmaktadır.

Kansızlığa destek olabilmektedir. Göz sağlığını destekler:
Ayrıyeten susam yağı birçok farklı açıdan sağlığa faydalar sağlayabilmektedir. Hem saç sağlığı hem de cilt sağlığı konusunda yüzeysel olaraktan tedavi ve fayda amaçlı kullanılmaktadır..

Kahve
dozunda tüketilen kahvenin sağlık açısından pek çok yararı var!

  • Beyni korur
  • Prostat kanseri riskini azaltır
  • En yaygın cilt kanserini önler
  • Tip 2 diyabetten korur
  • Parkinson riskini azaltır
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Baş ağrısına iyi gelir Hafızayı güçlendirir
  • Kilo vermenize yardımcı olur
  • Kabızlığı önler